Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Decese

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Decese" contine un numar de 3 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Decese" apasa aici.

Trupul Neinsufletit Prof Univ Mihai Dimonie

Valabil in:
Decese Toata tara
     Publicat in: 01 May 2019
Trupul neinsufletit al prof. univ. Mihai Dimonie va fi depus la biserica Grigore Palama din incinta UPB (spl. Independentei, nr. 313), unde vor avea loc si slujbele de priveghi (02.05.19) si inmormantare (02.05.19, ora 12). Inmormantarea va fi la cimitirul Ghencea Civil, vineri 03.005.19, dupa slujba de inmormantare

Prof Mihai Dimonie Este Aplecat Definitiv

Valabil in:
Decese Bucuresti
     Publicat in: 01 May 2019
Prof. Mihai Dimonie nu mai este. Aplecat definitiv dintre noi. Vei fi mereu cu noi!La fel de bland, bun, si ocrotitor! Drum bun OM MINUNAT

Colectivul Colegiului Ional Quot Iulia

Valabil in:
Decese Toata tara
     Publicat in: 25 Apr 2019
Colectivul Colegiului Național " Iulia Hasdeu" din București anunța cu regret decesul fostei noastre colege, MONICA CERNESCU, profesoara de matematica excepționala și un om cu calitați morale deosebite. Cei care au cunoscut - o ii vor pastra o amintire frumoasa. Sincere condoleanțe familiei
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Romania Libera
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Romania Libera) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Romania Libera
IGNAT CRUCITA,IGNAT VERONICA,IGNAT PETRE,PETRITYAN MARIA,PETRITYAN VAZUL,PETRITYAN GABOR,PETRITYAN ANIKO,MOISA VASILE,MOISA ARSENTE,MOISA ARION,BRAD IOACHIM,MOISA IOAN,MOISA MIRON SUNT CITATI IJN 4.06... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunt online pe 20 de bloguri

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Ziare-Reviste.ro

Stiri

ziare

ziarul